dijous, 27 de gener de 2022

Volta dels Turons 2018

Correu electrònic Imprimeix PDF

Volta Dels Turons 10/06/2018

 

Inici i Final.

Camp de futbol de Sant Just. C/Cervantes s/n. La sortida serà a les 08:30 del matí per  tots els participants. Tancament de la marxa a les 13:00

Característiques.

Es una Marxa no competitiva. Es realitzarà un recorregut de 33,4km. La volta discorre  per pistes i camins, dels municipis de Sant Just, Molins i Sant Feliu, dins el Parc de Collserola. El desnivell acumulat es de 1.200 metres aproximadament. Tot el recorregut estarà senyalitzat. Cal tenir precaució doncs les pistes  que utilitzen son obertes a altres usuaris. Els participants hauran de respectar les normes d’us del Parc de Collserola.

Recorregut.
Sortim del Camp de futbol i desprès de un itinerari per els carrers de Sant Just ens dirigirem per la riera cap a Can Gelabert direcció la Penya del Moro, baixem cap a la Salut (Sant Feliu) i tornem a pujar cap a la Sanson direcció a Castell Ciuró  (Molins) direcció a Can Tintorer, pugem a Sta. Creu D’olorda i baixem a la Sanson, tombem a ma esquerra cap a la Sargantana, baixem a la Masia del Bisbe i pugem a les 3 torres, baixem cap a la Penya del Moro i tombem a la dreta per arribar a la Ermita de la Salut i pugem cap a Can Gelabert, arribem al polígon industrial i darrera pujada fins al Camp de futbol.

Avituallaments.
Es realitzarà un avituallament a la esplanada de Sta. Creu i una Botifarrada per tots els participants en acabar al camp de futbol municipal.

Inscripcions.

Inscripció anticipada:

Fins  el 20 de Maig

28 €

Inscripció anticipada:

Del 21 de Maig al 9 de Juny

31 €

Inscripció al mateix dia:

Diumenge 10 de Juny

36 €

Assegurança per un dia

(no federats)

4 €Les inscripcions anticipades es podran realitzar a partir del 1 d'abrl a: www.acsantjust.com i inscripcions.cat fent-hi constar el nom i cognoms del participant. Fins el dia 20 de Maig a les 24:00 h. Per realitzar la inscripció al mateix dia , caldrà efectuar el pagament en efectiu al punt de sortida, fins mitja hora abans del inici de la marxa.

Lliurament de dorsals.

Els participants que s’hagin inscrit anticipadament hauran de passar a recollí el dorsal per les taules habilitades al lloc de sortida i presentar la llicència
federativa.
Els participants que no disposin de llicència Federativa hauran de subscriure obligatòriament l’assegurança del dia.

Les inscripcions són limitades als 200 primers inscrits.

El preu inclou:
Avituallament, esmorzar, assistència sanitària.
Dutxes i Renta - bicicletes
Obsequi: Maillot

Menors: Amb autorització signada per el Pare o tutor. Edat mínima per participar-hi 16 anys.

Havent confirmat l’inscripció em faig responsable dels danys que em pugui fer o ocasionar a tercers durant el transcurs de la Volta BTT, quedant lliure de tota responsabilitat l’organització.


(DESCAREGAT EL TRACK GPX DE LA XII VOLTA DELS TURONS)

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16934556

Visitants

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui104
mod_vvisit_counterAhir210
mod_vvisit_counterAquesta Setmana808
mod_vvisit_counterAquest mes6544
mod_vvisit_counterSempre1147856

Membres Online

Cap